طرز تهیه باقلوا

 

طرز تهیه باقلوا ترکی , طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا , طرز تهیه باقلوا ساده , طرز تهیه باقلوا با خمیر هزارلا

باقْلَوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ترکیه، ایران، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود. باقلوا شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه ترکمن‌های قدیم نیز هست.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه باقلوا رولی و رشته ای یزدی و استانبولی و لبنانی و قزوین با خمیر فیلو در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه باقلوا

تخم‌مرغ دو عدد

شیر نصف لیوان

ماست نصف لیوان

روغن مایع نصف لیوان

سرکه دو قاشق غذاخوری

بیکین پادر یه قاشق مرباخوری پر

نمک یه پنسه

آرد حدوداً چهار لیوان + دو قاشق سوپ خوری پر ( من دقیقا ۵۷۰ گرم استفاده کردم)

کره ۲۰۰ گرم + یک چهارم لیوان روغن مایع برای روی باقلوا

گردوی خرد شده یک و نیم لیوان ( اگه دوست داشتین بیشتر هم میتونین بریزین)

پودر نشاسته ی ذرت برای باز کردن خمیر یه لیوان

مواد لازم برای شهد باقلوا خوشمزه

شکر چهار لیوان

آب سه لیوان

ده تا دونه هل

دو ق غ لیموی تازه ( پوست لیمو رو هم بندازین توی شهد تا بجوشه و شهد خوش عطر بشه)

نکته :

میزان آرد نسبت به اندازه ی تخم‌مرغ ها و اندازه گیریه مواد شاید کمی کم و زیاد بشه حتماً یادتون باشه که آرد و کم کم و با احتیاط به مواد اضافه کنین تا خمیرتون نرم و یکدست دربیاد.

خمیر باقلوا

قبل از هر کاری مواد شهد و میریزم داخل قابلمه تا بجوشه در این فاصله خمیر باقلوای خانگی را آماده میکنیم.به غیر از آرد و بیکین پادر همه ی مواد را داخل ظرف گودی میریزیم و مخلوط میکنیم.بعد دو لیوان آرد و با بیکین پادر ترکیب میکنیم و داخل مواد میریزیم و با دست ترکیب میکنیم و بعد بقیه ی آردو کم کم اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم تا خمیر نرم و یکدستی آماده بشه.به مدت ده دقیقه روی خمیر باقلوا را میپوشونیم.مواد دیگه رو آماده میکنیم و میذاریم کنار دستمون. کره رو آب میکنیم و با روغن مایع ترکیب میکنیم.

طرز تهیه باقلوا

گردو ها رو خرد میکنیم. شربت که کاملاً جوشید اجاق و خاموش میکنیم تا خنک بشه. خمیر آماده شده رو به بیست چونه ی کوچولو تقسیم میکنیم.چونه ها رو یکی یکی به کمک پودر نشاسته باز میکنیم تقریباً به اندازه ی پیش دستی کوچک و رو هم میذاریم وقتی پنج تا شد با هم با وردنه ی مخصوص ( اوکلاوا) باز میکنیم باز کردن خمیر با اوکلاوا کمی مهارت میخواد که با چند بار تمرین و تکرار دستتون عادت میکنه.این خمیر باز شده چون از سطح ظرفمون بزرگترمیشه به اندازه ی ظرف برش میزنیم کف ظرف میندازیم و با برس کمی کره میزنیم روی خمیر و دوباره بقیه ی خمیر باز شده رو روی طبقه ی اول میذاریم و دوباره کمی کره میزنیم.

طرز تهیه باقلوا , طرز تهیه باقلوا یزدی , طرز تهیه باقلوا رشته ای , طرز تهیه باقلوا استانبولی

باز پنج چونه ی بعدی رو به همین ترتیب باز میکنیم و همون کارهای قبلی رو تکرار میکنیم و بعد از کمی کره زدن گردو رو سطح خمیر میریزیم و دوباره پنج چونه ی بعدی رو باز میکنیم و تا آخر خمیر همین کارها رو انجام میدیم.در آخر کناره های خمیرو کمی میدیم تو و مرتب میکنیم و به هر شکلی که دوست داریم برش میزنیم و بقیه ی کره ی آب شده رو میدیم روی سطح باقلوای برش زده ( دقت میکنیم که دوغ کره رو نریزیم).داخل فر میذاریم با دمای ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد به مدت تقریباً یک ساعت البته بعد از ۴۰ دقیقه چک کنین مخصوصا زیر ظرف و نگاه کنین.احتمالا کناره ها و زیر باقلوا برشته بشه و روی باقلوا هنوز کاملاً برشته نشه در اینصورت دو الی سه دقیقه گریل و روشن میکنیم وقتی خوب طلایی و برشته شد از فر خارج میکنیم.اجازه میدیم تا کمی از حرارت اولیه بیفته و بعد شربت ولرم مایل به خنک رو میریزیم روی باقلوا و پنج شش ساعت بهتره بمونه تا کاملاً شربت جذب بشه و بعد سرو میکنیم.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها