انواع دیابت

دیابت , دیابت بارداری , دیابت نوع یک , دیابت نوع دو  

دیابت بیماری است که در ارتباط مستقیم با هورمون انسولین است. به طور معمول پانکراس با آزاد کردن انسولین به بدن کمک می‏کند تا قند و چربی که از غذا وارد بدن می‏شود را ذخیره و استفاده کند. دیابت یکی از بیماری های شایع در سراسر جهان است و حتی در افرادی که به نظر سالم می رسند، ممکن است بیماری پیش دیابت تشخیص داده شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره علائم و درمان و عوارض انواع دیابت نوع یک و نوع دو در بارداری و کودکان ملیتوس و بی مزه و شیرین در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

دیابت چیست

افراد مبتلا به این بیماری توانایی تولید انسولین مورد نیاز برای حفظ سلامت خود را ندارند. هنگامی که غذا می خورید، بدن شما غذا را به قند، یا گلوکز تبدیل می کند. در این مرحله، لوزالمعده باید انسولین ترشح کند. انسولین همانند کلیدی عمل می کند که سلول ها را باز کرده و به گلوکز اجازه ورود می دهد و به فرد اجازه می دهد از گلوکز برای کسب انرژی استفاده کند. اما وقتی به این بیماری مبتلا هستید، این سیستم کار نمی کند.گردو حاوی مقادیر بالایی فیبر و پروتئین بوده و سوخت کندی دارد که به تدریج به قند تبدیل می ‌شود.

پیش دیابت

این عارضه، زمینه را برای ابتلای افراد به بیماری‌های قندی فراهم می‌کند. بهتر است با علایم مهم برای دیابت مخفی آشنا شوید و در صورت وم به پزشک متخصص داخلی مراجعه کنید. پوست تیره، کمبود خواب، میل به فعالیت بدنی کمتر، تاری دید، افزایش تشنگی و زخمی که دیر خوب می‌شود از هشدارهای زمینه‌ساز دیابت به‌شمار می‌روند.

علت دیابت

این بیماری هنگامی رخ می‏دهد که یکی از اتفاقات زیر بیافتد: زمانی که پانکراس انسولین تولید نمی‏کند زمانی که پانکراس میزان بسیار کمی از انسولین را ترشح می‏کند زمانی که بدن به انسولین ترشح شده توسط پانکراس واکنش نشان نمی‏دهد که به مقاومت انسولینی شناخته می‏شود دیابت بیماری مزمنی است که فرد را برای تمام عمر درگیر می‏کند و درمان قطعی ندارد. تقریبا یک سوم از افراد مبتلا به این بیماری از ابتلا به آن اطلاع ندارند و همین موضوع است که زنگ خطری برای جامعه است.

دیابت بی مزه , دیابت در کودکان , دیابتیها صبحانه چه بخورند , دیابت ملیتوس

علائم و نشانه های دیابت

بنابر گزارش انجمن دیابت آمریکا ، نشانه های شایع ابتلا به این بیماری شامل موارد زیر می شوند: تکرر ادرار احساس تشنگی بسیار احساس گرسنگی بسیار – حتی وقتی که غذا خورده اید خستگی شدید تاری دید بردیگی ها و کبودی هایی که به کندی خوب می شوند کاهش وزن – حتی زمانی که به اندازه کافی غذا می خورید (نوع ۱) احساس سوزن سوزن شدن، درد، یا بی حسی در دست ها و پاها (نوع ۲)

دیابت و ورزش

ورزش با افزایش اثر انسولین در بدن (یعنی افزایش ورود گلوکز به داخل سلول‌های بدن مخصوصا سلول‌های عضلانی) باعث کاهش قند خون می‌شود و این اثر خود را با کم کردن قند خون ناشتا و مقدار هموگلوبین (که بیانگر وضعیت درازمدت قند خون شما در طول ۲ الی ۳ ماه گذشته است) نشان خواهد داد.

روش پمپ‌ های انسولین

پمپ‌های انسولین روشی برای تزریق انسولین هستند که نزدیک‌ترین حالت ممکن به ترشح طبیعی انسولین از لوزالمعده است. خود دستگاه پمپ تقریبا به‌اندازه‌ی کف دست است. هر پمپ از سه قسمت تشکیل شده است؛ یک مخزن قابل تعویض انسولین که در داخل دستگاه قرار دارد و مجموعه‌ی تزریق که شامل یک سوزن مخصوص و لوله‌ی لاستیکی رابطی است که سوزن را (که در زیر پوست قرار دارد) به مخزن انسولین متصل می‌کند. هر پمپ دارای برنامه‌ای است که به‌‌طور خودکار غلظت متناسبی از انسولین را در طول ۲۴ ساعت به زیر پوست تزریق می‌کند.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها